Kultúra

2012.11.13. 06:25

Jubileumi kiállítások

Rendezvények, színház és kiállítás Vas megyében.

Gyuricza Ferenc

Rendezvény, Szombathely.
NYME Savaria Egyetemi Központ, C-előadó (Károlyi Gáspár tér 4.): a Magyar Meteorológiai Társaság Szombathelyi Csoportja rendezvényén kedden 18 órakor Az ismeretlen "szomszéd" címmel Tóth Zsombor tart előadást a Tanítványok a katedrán program keretében.

Színház, Szombathely.
Weöres Sándor Színház, színházterem: a Játék a kastélyban című előadást láthatják kedden 15 órakor az Arany János, Fazekas Mihály, Fekete István ifjúsági bérletesek. Márkus Emília Terem: a Szigorúan ellenőrzött vonatok című előadást nézhetik meg kedden 19 órakor a Dajka Margit-bérletesek.

Kiállítás, Szombathely.
Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény: kedden 13.45-kor az iskola volt diákja, Neducza Vanda kiállítását Illés Erika képzőművész nyitja meg.

Vitalitas Galéria: Veres Éva ötvös iparművész kiállítása december 7-éig tekinthető meg.

Kőszeg. Hotel Írottkő, aula: a Kőszegi Csók István Művészkör születésnapi kiállítássorozatában Jencsky Beatrix "Porfogók szeretettel, avagy 396" hónap című tárlata november 23-áig tekinthető meg. Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont: Markovics Ágota Vizek varázsa című tárlata látható.

Győrvár. Faluház: Vasvár és kistérsége képeslapokon címmel Kőszegfalviné Pajor Klára gyűjteménye várja az érdeklődőket december 6-áig. Megtekinthető még a faluházban a Lurkó-Kuckó Óvoda 50 évét bemutató tárlat is, melyet az óvoda évfordulója alkalmából rendeztek.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!