Kultúra

2015.02.06. 10:28

Kukacok és erotika - favicces kiállításon jártunk

Szombathely - Különleges kiállítás nyílt meg csütörtökön este Kristóf Roland színművész nevettető tárlatvezetésével a Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Központjában.

Némethy Mária

-  Mint annyi minden más, ez is unatkozással kezdődött - mesélte el Szendi Zsuzsanna, a Kámoni Arborétum Ököturisztikai Központjának vezetője azt, hogyan is született a csütörtökön este megnyílt FA-VICC kiállításuk.

Egy kiállítás, ahol a poénok fában jelennek meg.

Itt a brüsszeli csipke egy szépen erezett falevél, a sziámi mogyoró "az arborétum ritka lakója, megtalálása jóhiszeműség kérdése: hisszük, hogy megtaláljuk, ezután már csak a jó szem szükséges". Vagy ott van a Fantasiosaurus minimus, egy igazi kámoni őslény, avagy maga Vénusz "valamely köztes térből és időből", de ki ne maradjon a jobbra kanyarodó és integető sárkány, és pláne ne a hikori ökokukac. Azt csak zárójelben közüljük: van erotikusabb része is a kiállításnak, 18 pluszos, oda gyermekekkel véletlenül se tévedjen a látogató.

Amúgy meg csak tévedjen, nézelődjön, hiszen FArsangkor FÁkból tréFÁs poénok heverésznek mindenfelé.

Utolsó figyelmeztetés: ez az a kiállítás, ahová nem szabad egyedül menni (március 1-ig 9-17 óra között). Mert meg kell osztani valakivel az élményt. A közös röhögés és a közös rejtvényfejtés  kötelező része ennek a különleges  favicces tárlatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!