Kultúra

2011.10.18. 06:02

Mesék könyve

A vártnál sokkal több, csaknem hétszáz mese érkezett júliusban meghirdetett pályázatunkra. Érdekes, hogy nemcsak a Pannon Lapok Társasága terjesztési területéről (Fejér, Vas, Veszprém és Zala megyéből), hanem Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád megyéből, Budapestről, sőt Erdélyből is érkeztek pályázatok.

MTI

A pályaműveket szakmai zsűri véleményezte és ez a grémium állította össze annak az 57 történetnek a listáját, amelyek bekerülnek a december elején megjelenő Mesék könyvébe.

Azokat a szerzőket, akik a kiválasztottak közé kerültek, már értesítettünk. Minden meseíró, akinek az írása nyomtatásban is megjelenik, természetesen tiszteletpéldányt is kap majd. Olvasóink pedig megvásárolhatják majd a könyvet ügyfélszolgálati irodáinkban, kézbesítőinknél, illetve megrendelhetik a lapból kivágott megrendelőszelvényen, valamint interneten keresztül is.


Természetesen a kiválasztott 57 pályaművön kívül még rengeteg szép és érdekes mesét kaptunk, de több most nem fért a könyvbe. Terveink között szerepel, hogy a jövő évben folytatjuk a mesekönyvet, kiadjuk annak folytatását, amelyben további 50-60 mesét jelentetünk meg. Így ne keseredjen el az sem, akinek a pályaműve az első kötetben nem kapott helyet.

Reméljük, olvasóink, az ő gyermekeik, unokáik örömmel forgatják majd a Pannon Lapok Társasága által kiadott Mesék könyvét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!