Kultúra

2006.07.06. 02:28

Rockmaraton a Malomvölgyben

Pécs (mti) - Rekordszámú, összesen 137 fellépőt várnak a Dél-Dunántúl legnagyobb rockfesztiváljára, a július 10-én, Pécsett kezdődő Rockmaratonra. ...

Mórocz Zsolt

Pécs (mti) - Rekordszámú, összesen 137 fellépőt várnak a Dél-Dunántúl legnagyobb rockfesztiváljára, a július 10-én, Pécsett kezdődő Rockmaratonra. A malomvölgyi arborétumban három színpad elé várják a közönséget. A fellépők között lesz a Prosectura, a Hétköznapi Csalódások, a Kispál és a Borz, a Quimby, a Pokolgép, az Ossian, Deák Bill Gyula, a Beatrice és mások mellett a P. Mobil zenekar is. Pécs (mti) - Rekordszámú, összesen 137 fellépőt várnak a Dél-Dunántúl legnagyobb rockfesztiváljára, a július 10-én, Pécsett kezdődő Rockmaratonra. A malomvölgyi arborétumban három színpad elé várják a közönséget. A fellépők között lesz a Prosectura, a Hétköznapi Csalódások, a Kispál és a Borz, a Quimby, a Pokolgép, az Ossian, Deák Bill Gyula, a Beatrice és mások mellett a P. Mobil zenekar is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!