Magával ragadó

2019.08.26. 23:07

Tompos Kátya énekli a Színházak Éjszakája idei himnuszát (videó)

A dalhoz hangulatos klip is készült, amelyet az Ördögkatlan fesztiválon rögzítettek, és amelyben Udvaros Dorottya, Vecsei H. Miklós, Tóth Vera, Beck Zoli, Scherer Péter és Mucsi Zoltán is feltűnik egy-egy cameo erejéig.

Forrás: YouTube

Tompos Kátya énekli a Színházak Éjszakája idei himnuszát, amelyet Hrutka Róberttel közösen jegyez a színésznő – írja a kultura.hu.

A Viszlek haza című dalhoz hangulatos klip is készült, amelyet az Ördögkatlan fesztiválon rögzítettek, és amelyben Udvaros Dorottya, Vecsei H. Miklós, Tóth Vera, Beck Zoli, Scherer Péter és Mucsi Zoltán is feltűnik egy-egy cameo erejéig.

„Magával ragadó stílusa, könnyedsége és ritmikája lett, öröm volt dolgozni rajta. Miután felvettük az összes hangsávot és kész lett a keverés, úgy örültünk neki, hogy elkezdtünk rongylábazni rá, mint két kisgyerek” – mesélte Tompos Kátya a slágergyanús szerzeményről, amely erősen kapcsolódik az idei mottóhoz (Te mit viszel magaddal?).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában