Laza

2008.05.03. 02:28

A spamek paródiája

EZT MINDENKÉPPEN TOVÁBBÍTSÁTOK!Egy ügyvéd küldte, akit én nem ismerek, de édesanyám élettársának a főiskolás szobatársának a mosógépszerelője úgy emlé ...

Vas Népe

EZT MINDENKÉPPEN TOVÁBBÍTSÁTOK!Egy ügyvéd küldte, akit én nem ismerek, de édesanyám élettársának a főiskolás szobatársának a mosógépszerelője úgy emlékszik, hogy az unokabátyjának vak mostohaapja egyszer már majdnem látta! NAGYON FONTOS!Ma vettem hat zsömlét, de anyukám mondta, hogy nem kell ennyi. Elég lesz három.Legyetek szívesek, írjatok, ha kell a maradék három, vagy kérdezzétek meg az ismerőseiteket, hogy kell-e nekik a többi zsömle! Küldjétek el az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám! Segítsetek túladni rajtuk! Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt. Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és Bill Gates minden levél után - mert éppen ezekben a percekben osztja szét a vagyonát - 220 dollárt küld neked.Anyukám zsömleárusa is továbbküldte és 3 perccel később kapott három kiflit! A következő órában még további hatot! Ez nem vicc! Próbáld ki! Küldd tovább minél több embernek!Ha nem küldöd tovább, akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben és nyomorban élsz! Egy lány nem küldte tovább, és három évig azt hitte magáról, hogy BKV-busz. Egy seattle-i férfi rögtön továbbküldte, és rá három órára nyolcas ikrei születtek!Micsoda szerencse!Segíts Te is a zsömléken!

dr. Dagobert Newton

ügyvéd, orvos, atomkutató

dr. Dagobert Newton

ügyvéd, orvos, atomkutató

dr. Dagobert Newton

ügyvéd, orvos, atomkutató

ügyvéd, orvos, atomkutató

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!