Laza

2012.10.04. 11:51

Videó: a 10 hónapos baba óriási Gangnam Style-rajongó

Benjamin nem egy egyszerűen kezelhető baba, a kisfiú különösen az etetést utálja. Hála azonban a koreai popénekesnek, PSY-nak, a sokszor órákig tartó szenvedésnek vége, Benjamin etetése a Tsai család számára ma már csak rutin feladat, de csak ha közben szól a Gangnam Style.

LiveInfo

Andrew Tsai és felesége mindezt egy videofelvétellel bizonyították. A Londonban élő család lefilmezte, hogy eszik Benjamin Gangnam Style nélkül és Gangnam Style közben. A felvétel tanulsága szerint a 10 hónapos baba valóban rajong a koreai popénekesért, mikor ugyanis a papa kikapcsolta a zenét a kicsi sírni kezdett, Park Jae Sung dala közben azonban átszellemülten bámulta a monitort és engedelmesen nyelte a falatokat.

Benjamin apja úgy véli, a zene leállítja a kicsi néhány „magasabb agyi folyamatát”, ezért válik engedelmessé az amúgy makacs kisfiú. A Tsai családnál ezért a nagy felfedezés óta naponta többször is felcsendül a világszerte ismert nóta.

Park Jae Sungnak, művésznevén PSY-nak az idén júliusban bemutatott Gangnam Style című megaslágere 359 millió megtekintésnél jár a YouTube-on, és e szám percről-percre nő. A videó bekerült a Guinness World Record adatbázisába is a legtöbbet lájkolt videó címen. Megjelenése óta több mint 3 millió ember „tetszikelte”.

Videó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!