Laza

2014.12.30. 18:45

Hanna megmondja - Az év legjobb pillanatai

Ugyebár ma van szilveszter, az év utolsó napja. Ilyenkor mint minden évben- én összegyűjtöm az évem legjobb pillanatait. A következőre jutottam:

1. Szerintem szeptember 1., vagyis a (a 2014-es) sulikezdés. ( Ne nézzetek strébernek, nem a tanulás miatt!) Ez azért volt szép pillanat, mert úgy volt, hogy idén elmegyek a suliból, de végül maradtam, és jó volt látni, hogy a többiek örülnek nekem. Jobban örültek, mint gondoltam ?

2. Úgy gondolom, ezután a nyári szünet előtti utolsó tanítási napban volt egy jó pillanat. Ez minden évben van. amikor az osztályfőnököm azt mondta a megszokott 3. b helyett: Jó nyarat, 4.b!

3. Aztán sorjában: anyu szülinapja, apu szülinapja, a húgom szülinapja és végül az enyém. Nos, mindegyikben volt jó pillanat. Sok. Látni, hogy anyu mennyire örül annak, hogy gondoltunk rá, hogy apu mennyire boldog, hogy Mimi (a húgom) sikongat a torta és az ajándékai láttán. És az én szülinapomon, emlékszem milyen boldog voltam, hogy a barátaim gondoltak rám.

4. Húsvét. Ezt nem igazán tudom megfogalmazni, csak egyszerűen jó volt.

5. Karácsony. Ez nemcsak a szeretet és az ajándékok ünnepe, hanem a legszebb pillanatoké is. Rengeteg szép pillanat volt idén karácsonykor. amikor idén is megláttam az egyik szomszédunk, Laci bácsi gyönyörű karácsonyi díszítését. Vagy amikor a Mennyből az angyalt énekeltük. amikor kibontottuk az ajándékainkat. Mimi is sikított, én is (persze a boldogságtól).

Nos, még sok szép pillanat van, de ha mindet leírnám, jövő héten is itt ülnék XD. Komolyan véve a témát, nagyon remélem, hogy 2015 is ilyen sok szép pillanatot tartogat számomra és számotokra! Boldog új évet minden olvasómnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!