Laza

2009.10.17. 02:29

Buszon történt

Melyik országban mi van kiírva a buszokon? Az Egyesült Államokban: Ne beszélgessen a sofőrrel! Angliában: Tisztelettel kérjük, tartózkodjon a sofőrrel való beszélgetéstől! Németországban: Utasnak szigorúan tilos a sofőrrel beszélgetni! Olaszországban: Ne válaszoljon a sofőrnek!

Balla Emőke

Csúcsforgalomban a buszra nehezen férnek fel az utasok. - Menjenek már beljebb, annyi hely van ott, hogy sak- kozni lehetne! - Jöjjön csak, jóember! Úgyis hiányzik egy sötét paraszt.

Egy pasas lélekszakadva rohan a lejtőn haladó busz után. Odaszól egy járókelő:- Mit erőlködik annyira? Mindjárt jön a következő!- Az lehet, de annak nem én vagyok a vezetője!

Nyegle ifjú felszól a buszsofőrnek:- Mikor indul ez a szemétláda? Mire a sofőr egykedvűen:- Mikor megtelik szeméttel!

A tömött autóbuszon csinos nő furakszik az ajtó felé, útközben azonban útjába kerül egy fiatalember. - Leszáll, uram? - kérdi a nő. A fiatalember megfordul, alaposan végigméri a hölgyet, és megkérdezi:- Leszálljak, asszonyom?

Lepusztult, neandervölgyi jellegű egyetemista száll fel a 7-es buszra. A sofőr nagyon menő akar lenni és kiszól a tolóajtón, jó hangosan:- Mi újság az őserdőben, öreg? A válasz gyorsan jön és nagyon meglepő:- Anyád nem üzent semmit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!