Lóerő

2010.07.31. 10:35

12 embert állítottak elő a Hungaroringen

Tizenkét személyt állítottak elő a rendőrök pénteken a Hungaroringen, volt, aki ittasan ült a volán mögé, két taxis illegálisan jutott be, két nővel szemben pedig tiltott kéjelgés miatt kellett intézkedni.

MTI

Büntető feljelentést két esetben tettek a rendőrök.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy egy autóvezetőt kábítószerfogyasztás és -terjesztés gyanúja miatt vonnak felelősségre. A sofőrt és autójának három utasát azért állították elő a rendőrök, mert a vezető ittas volt, és feltehetően kábítószert is fogyasztott. Mind a négyüket vér- és vizeletvételre állították elő.
   
A másik büntetőfeljelentés is egy alkoholt fogyasztó vezető esetében történt, a sofőr ugyanis olyan mértékben volt ittas, ami már kimeríti a bűncselekmény kategóriáját - tájékoztatott a sajtóügyeletes.
   
A rendőrség közleménye szerint pénteken két taxist is előállítottak a Ring területén, a két férfi hamisított, behajtásra feljogosító matricát használt. A lefoglalt bizonyítékok alapján okirathamisítással gyanúsítják őket.
   
Tiltott kéjelgés miatt fejenként 80 ezer forint pénzbírsággal sújtott két nőt a rendőrség, a lányokat még csütörtök éjjel állították elő, szintén a Hungaroring területén.
   
A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően gépkocsilopás, -feltörés eddig nem történt a Hungaroringen.
   
A Formula-1 Magyar Nagydíj idején - július 29. és augusztus 2. között ideiglenes rendőrőrs működik Mogyoródon, a Hungaroring főbejáratával szemben.

Az állampolgárok a helyszínen és telefonon is megtehetik bejelentéseiket, a külföldi vendégek problémáinak kezelésében tolmácsok segítik a rendőröket.


Forma 1-es hírek, fotók, eredmények az F1 csatornán. Klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!