Lóerő

2010.03.17. 18:30

Drift, tuning, szexi lányok és autócsodák - Tuning Show Budapesten

Drift, tuning, hifi, 300 egyedi autó, szexi hoszteszek három napon át Budapesten, összesen 50 ezer négyzetméteren.

Vas Népe

Ismét igazi exkluzív szenzációval várják hazánk autókat kedvelő közönségét Budapesten a Hungexpóban március 19-21. között. A Tuning Show nem csak Magyarország, hanem a Kelet-Közép Európa legnagyobb hasonló jellegű rendezvényeként debütál. Összesen 20.000 m2 fedett, és 30.000 m2 kültéri területen a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legszebb alkotásait, termékeit és vállalkozásait mutatják be, hatalmas show és rengeteg látványos program kíséretében!

Külföldi exkluzív autócsodák 8 ország több mint 100csúcskategóriás tuning autóját mutatják be, nagy hangsúlyt fektetnek a gyárilag is nagyon erős és nagy értékű sport és luxusautókra. Magyarországon először élő tuning autó építés. Akárcsak az amerikai SEMA Show-n az Overhaulin' és Chip Foose munkálatai, kisebben, de gyakorlatilag ugyanaz a program lesz megtekinthető az idei Tuning Show során is. A kiállítás három napja alatt a műanyagos munkától kezdve, a futóművön, az utastér és hifi beépítésen keresztül az airbrush festésig minden átalakításra kerül, melynek épülését a show teljes ideje alatt, a helyszínen kialakított arénában követhetik nyomon, melyet a show végén kisorsolnak a látogatók között.

A kültéri drift arénában külföldi és hazai pilóták mérik össze tudásukat, belső színpadon folyamatos bemutatók lesznek megtekinthetők! A bemutató a versenyzők által épített technikás pályán történik majd, melynek főszereplői sok száz lóerős japán autók, és természetesen a nemzetközi drift versenyek, sztárjai lesznek. Mindezen túl, idén sem feledkeznek meg a hazai kedvencekről sem, és drift taxizásban sem lesz hiány!

A tavalyi show összefoglaló videója

A Show 20.000 m2-es fedett területén hazai tuning klubok standjai, számos tuning- és hifi cég standja, valamint nekik köszönhetően közel 300 egyedileg módosított tuning autó lesz látható!

A rendezvény helyszínének külső területe szombaton és vasárnap más programoknak ad otthont a tuning autóval érkezők részére. A show fesztivál jellegét hagyományosan a szabadtéri területen megszervezésre kerülő tuning találkozó, valamint autós klubtalálkozó biztosítja, melyre szeretettel várnak minden módosított autóval rendelkező tuning-őrültet! A rendezvény immár hagyományosan a legnagyobb hazai hoszteszgárdával büszkélkedhet autós megmozdulások terén! Az autók mellé elengedhetetlen szexi hölgyek mellet számos műsorszám, táncos bemutató és divatbemutató örvendezteti majd a férfitársadalmat, a Show mindhárom napján.

A tuning autós találkozóra érkező autósok több megmérettetésben is részt vehetnek és mérhetik össze autóikat az itthoni és a környező országok tuning vasaival.
A két hétvégi napon (március 20-21.) a külső területeken az optikáé lesz a főszerep, a megjelent autók mindegyike részt vehet a show szépségversenyén, melynek elbírálását szakavatott német és belga tunerek, valamint hazai szaktekintélyek végzik majd! A zsűriben találhatunk résztvevőt Európa legnagyobb tuning kiállítása, a Tuning World Bodensee bírái közül, a megmérettetés pedig idén is nagyértékű nyereményekért folyik majd.

A Show harmadik napján (március 21.) kerül sor az év első nagy hangnyomás versenyére, a Pioneer-HUMMA csapatának szervezésében. A megmérettetés a szokásos profi zsűrizés mellett, több kategóriában zajlik.

forrás: Sajtóanyag

A 2009-es Tuning Show képeit megtekintheti galériánkban, ide kattintva!

További információk a Tuning Show honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!