Lóerő

2010.11.05. 12:30

Berlinben a mélybe zuhant az új Porsche 911 - Megnyerni vagy 30 méter magasból a mélybe dobni?

Hogy megnyerni akarják-e vagy 30 méter magasból ledobni a nyereményautót az emberek, azt nem tudni. A német példát látva, ahol a Porsche 911-est ledobták, úgy véljük bármi megtörténhet a Morning Show indította játék végén.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Irigység, jó szándék, rosszindulat, kárörvendés, nyereményvágy vagy botrányra éhség? Mi jellemzi a magyarokat? Sebestyén Balázsék most letesztelik az országot, hiszen a nép kezébe tették egy autó sorsát. Egy berlini rádió óriási visszhangot kiváltott akciója alapján egy igazán meghökkentő tesztre készülnek Budapesten.

November 12-én egy harminc méter magasra fellógatott autó lelhet gazdára, de akár a mélybe is zuhanhat, milliónyi darabra törve. A kocsi sorsa a nép kezében van. - az autó típúsáról nincs információnk -

Egy berlini rádió bízta hallgatóira a kocsi sorsát: ha kellő szavazat érkezik az autó megmentésére, a szavazók között lel gazdára a kocsi, ám arra is lehetett voksolni, hogy a mélybe zuhanjon. Berlinben utóbbiak voltak többen, ott a mélybe zuhant a vadonat új Porsche 911-es?

Már most számoltak be a magyar akció kapcsán olyan üzenetekről, mely írója kicsi esélyt lát a nyerésre, ezért - hogy másé se legyen - a ledobásra voksolt. Az autó a Fradi pálya melletti parkolóban lesz fellógatva, november 12-én pénteken, reggel kilenckor dől ez a sorsa. Ekkor zuhan a mélybe, vagy talál gazdára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!