Magyarlak

2014.05.11. 10:20

Betöltötte negyedik életévét Botond

Magyarlak - Vasárnap a Horváth család minden tagja azon volt, hogy minél szebbé varázsolják a kisagyhiány rendellenességgel született Botond negyedik születésnapját.

Benedek Bálint

Énekkel és nagy puszival köszöntötték reggel Botondot testvérei, Erik és Virág, majd délben összegyűlt a család. Természetesen a torta sem maradt el, s együtt mondtak köszönetet azért, hogy a kisfiú négy éve a családba született. Ahogy ők fogalmaztak: Botondé a szívük, ő a mindenük, vele együtt szép az életük.

A tortán a gyertyákat Virág fújta el, már kora reggel kijelentette, hogy ez az ő feladata lesz. Nem véletlenül vállalkozott erre, hiszen úgy gondolta, kívánsága, hogy Botond gyógyuljon meg, csak így teljesülhet.Horváth Antalné nagymama elmondta, nagyon boldog számukra ez a nap, viszont az örömbe szomorúság is vegyül.

Botond állapota ugyan javult az őssejtbeültetés óta, sokkal figyelmesebb, mozgékonyabb lett, ám a jelentősebb fejlődéshez még egy beültetés kellene. Hozzátette: nagyon hálás az olvasóknak, hogy segítettek az unokáján, lehetővé tették a beültetést, s reméli, a gyertyák elfújásával az ő kívánsága is valóra válik. Mégpedig az, hogy Botond még egy kezelésen áteshet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!