Meggyeskovácsi

2017.02.23. 10:01

Elszaladtak az évek – jubilált a meggyeskovácsi nyugdíjas klub

Meggyeskovácsi – A Meggyeskovácsi Nyugdíjas Klub február 9-én ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját.

Kostyák Borbála

A klub tagjai ünnepséget tartottak, ahol felidézték megalakulásuk történetét, megemlékeztek azokról, akik az összejövetelen nem vehettek részt.

A klub vezetője elmondta, hogy a 15 év alatt többször szerveztek kirándulásokat, ahol majdnem mindig teljes létszámmal vettek részt. Összejöveteleiket havonta megtartották és megünnepelték egymás születés- és névnapját.

Részt vettek könyvbemutatókon, egészségügyi előadásokon, nyugdíjasok részére szervezett vetélkedőn. Megemlékeztek a nemzeti ünnepekről. A faluban tartott különböző rendezvényeken is aktívan részt vettek. Végül megköszönte az önkormányzatnak az évről-évre kapott támogatást.

A Nyugdíjas Klub legidősebb alapító tagja elismeréssel szólt a csoport munkájáról és mindenkinek további jó egészséget kívánt.

Az évfordulót tortával és a tagok által sütött sütemények, szendvicsek elfogyasztásával, valamint koccintással tették maradandóvá. Közösen elénekelték a nyugdíjas dalt: „Elszaladtak az évek felettünk, csendes szívvel nyugdíjasok lettünk!” .

A tagok emléklapot kaptak ajándékba. A jó hangulatot a Herpenyő Együttes műsora tette még emlékezetesebbé.

Kostyák Borbála

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!