Mesteri

2015.09.29. 15:37

A napfény erejével

Mesteri-Intaháza - A Kemenesaljai Egyesített Kórház intaházi pszichiátriai és addiktológiai rehabilitációs osztályán a nagy hagyományú sport- és kulturális találkozó napján adták át a napemeles rendszert.

Vas Népe

Az intaházi pszichiátriai és addiktológiai rehabilitációs osztály régóta a nyitottságáról híres : a Vas megyei aranyketrecben (Benedek István fordulata) mutatták meg először a szakemberek, hogy a pszichiátriai és szenvedélybetegek gyógyulásához, rehabilitációjához, vagyis a társadalomba való visszakapcsolódásához szükség van a jelképes és valós falak lebontására, de legalábbis az ajtók megnyitására.

Több olyan programot szerveztek már Intaházán, ahol együtt vehettek részt a rehabilitációs intézet betegei és a látogatók. A szenvedélybetegek szintén nagy hagyományokkal bíró sport- és kulturális találkozója ezúttal összekapcsolódott a napelemes rendszer átadásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!