Narda

2016.08.11. 17:53

Sok boldogság Nardán - Több mint 1100 gyermek táborozott a településen

Narda - Dr. Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője is meglátogatta a nardai plébánián táborozó gyermekeket.

Cseszkó Tamás

Utolsó hetéhez érkezett a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász gyermektábor-sorozata, nyolc héten keresztül több mint 1100 gyermek vett részt a nardai plébánia területén szervezett napközis táborban. A program résztvevőit meglátogatta dr. Hende Csaba is, akit Glavanits Krisztina, a település polgármestere és Szekér István táborvezető kalauzolt körbe. - Minden elismerésem az itt dolgozó önkénteseknek, akik áldozatos munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy kiváló körülmények között tudjanak táborozni a Szombathelyen és a környező településeken élő gyermekek - mondta a helyszínen Hende Csaba.

Fotó: Cseszkó Tamás

A vidám hangulatú napközis táborban kézműves-foglalkozások, hagyományőrző programok, kirándulás és strandolás is várt a gyermekekre. Szent Márton szellemiségének jegyében az Egri Egyházmegyéből is érkeztek táborozók. Hende Csaba kiemelte: csodálatos helyszín a nardai plébánia, és van realitása annak, hogy a közeljövőben központi támogatásnak köszönhetően fejlesszék az épületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!