Jól tartják magukat

2017.09.23. 14:08

Legendás topmodellek emlékeztek a divatcézárra Milánóban

Alapítójára, a húsz éve meghalt Gianni Versacera emlékezve együtt állította a kifutóra az 1990-es évek neves topmodelljeit a Versace divatház a milánói divathét keretében rendezett pénteki bemutatóján. 

Donatella Versace meghívta divatbemutatójára Carla Bruni-Sarkozyt, Claudia Schiffert, Naomi Campbellt, Cindy Crawfordot és Helena Christensent, akikkel együtt vonult a kifutóra. Valamennyien Gianni Versace kedvenc modelljei voltak.

Az öt topmodell ezüstszínű, hosszú ruhában vonult végig a kifutón. Donatella Versace új kreációi mellett ismét bemutatta bátyja legendás ruháit az 1980-90-es évekből.

„Gianni, te zseni voltál, és felismerted a nők erejét”

- hangoztatta Donatella Versace.

Gianni Versace 51 évesen, sikerei és népszerűsége csúcsán, 1997. július 16-án lett brutális gyilkosság áldozata. A divatcézárt – aki sosem titkolta, hogy saját neméhez vonzódik – Miamiban található lakása előtt lőtte le Andrew Cunana sorozatgyilkos férfiprostituált, aki nem sokkal később magával is végzett.

(Borítókép: AFP / Miguel Medina)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!