Egy korszak vége

2017.09.12. 15:05

Szomorú bejelentést tett Liam Neeson

Ha szerette az Elrabolva-filmeket, nem fog örülni a hírnek.

Neeson ugyanis úgy érzi, kiöregedett az akciósztár szerepéből. A színész a torontói filmfesztiválon – ahol a Mark Felt The Man Who Brought Down the White House című filmjét mutatták be – azt mondta, hogy a jövőre a mozikba kerülő Hard Power és a The Commuter című akciómozik után inkább a drámai szerepekre koncentrál majd.

Bár nehéz visszautasítani a jövedelmező akciófilmeket, de már nem neki valók – nyilatkozta a színész, majd hozzátette:

„A merő véletlennek köszönhetem ezeket a thrillereket. Még mindig komoly pénzt ajánlanak ezért a munkáért, de úgy vagyok vele, fiúk, már hatvanöt vagyok! A közönség majd azt mondja, na, ne már!”

A színész eddig is gyakran hangoztatta, mennyire meglepte a fordulat, amit a 2009-ben készült Elrabolva hozott pályafutásában. Neeson arra számított, hogy a film csak videón jelenik majd meg, ehelyett a széria azóta további két epizóddal bővült, és a három produkció világszerte 930 millió dolláros (238 milliárd forintos) bevételt ért el a mozikban.

Borítókép: Liam Neeson / Elrabolva 

AFP / EUROPACORP / GRIVE PRODUCTIONS / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!