kaszkadőrt sem kért

2017.10.14. 09:46

Jackie Chan szövetségese űrzűrbe keveredett (videó)

Daniel Wu a hongkongi időjárás-irányító központ munkatársát alakítja, azt a tudóst, aki elsőként jön rá, hogy a földet sújtó rendkívül időjárási jelenségek nem véletlenek, hanem egy gonosz terv részei.

Daniel Wu szerencsés helyzetben van: egyszerre amerikai és kínai, két ország színésze, és mindkét világban sokat játszik. Harcolt a Warcraftban, japán maffiózókkal mérte össze az erejét a Leszámolás Tokióban című filmben, pisztollyal küzdött a Rendőrsztori-ban és többször is volt Jackie Chan szövetségese.

Daniel Wu számos akciófilmben szerepelt már, ebben a moziban tudósként sem csak az íróasztal mögött ül

Most az Űrvihar (Geostorm, hazai bemutató: október 19.) egyik fontos szereplője. A hongkongi időjárás-irányító központ munkatársát alakítja, azt a tudóst, aki elsőként jön rá, hogy a földet sújtó rendkívül időjárási jelenségek nem véletlenek, hanem egy gonosz terv részei.

„Több mint hatvan filmben szerepeltem már, de ekkora produkciót még sosem láttam. A hongkongi forgatáshoz öt teljese háztömbnyi területet, egész Mongkokot lezárták, és nagyjából Hongkong összes filmesét alkalmazták. Ráadásul engedték, hogy az üldözéses részben többnyire én vezessek. Persze, hogy nagy élmény volt a munka. Meg hát, öreg vagyok, úgyhogy emlékszem, hogy 2008-ban pont a pekingi olimpia megnyitójának az idejére esőt jeleztek, és a kormány ionbombákat lőtt a felhőkbe. Az eső egy nappal korábban jött, a megnyitó zavartalanul lezajlott: szóval, tudom, milyen az, amikor az ember megpróbálja befolyásolni a természetet, és hogy az önteltség könnyen visszaüt!”

– lelkendezett a 44 éves színész újságírók előtt.

Borítókép: Shutterstock

Forrás: ICPress

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!