kék bársonyos hang

2017.10.12. 14:37

Magyarországra jön David Lynch múzsája

Chrysta Bell, a tündöklő szépségű amerikai modell, énekesnő és színésznő a Twin Peaks és a Kék bársony rendezőjével, David Lynch-csel rendszeresen együtt dolgozik. Hamarosan mi is láthatjuk és hallhatjuk, novemberben ugyanis hazánkba látogat.

Chrysta Bell, akit általában az éteri szépségű és megkapó tehetség jelzőkkel illetnek, 1999 óta dolgozik együtt Lynch-csel, és nem csupán énekesként, színésznőként csillogtatja meg képességeit, de szövegíróként is sikeres. Visszatérve azonban a színészi képességeire, láthatjuk őt a most futó új Twin Peaks-sorozatban, amelyben Tammy Preston FBI-ügynököt alakítja.

Chrysta vélhetően édesanyjától örökölte tehetségét, a mama ugyancsak profi énekesként tevékenykedett, dolgozott együtt többek között Michael Jacksonnal és a Euryhtmics együtessel is.

Bell november 19-én lép fel a Dürer Kertben, a júniusban megjelent, We Dissolve album turnéjának hazai állomásán a magyar rajongók is meggyőződhetnek nem mindennapi tehetségéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!