testvérharc

2017.11.08. 16:42

Owen Wilson állandóan veszekszik (videó)

Persze csakis a filmvásznon. Habár ki tudja...

Actor Owen Wilson attends the world Premiere of Disney-Pixar 'Cars 3' at the Anaheim Convention Center, on June 10, 2017, in Anaheim, California. / AFP PHOTO / VALERIE MACON

Fotó: AFP

Ed Helms és Owen Wilson örökké vitázó, tűz és víz testvérpárt alakít új vígjátékában, az Apavadászat-ban (Father Figures, hazai bemutató: 2018. január 4.), amelyben nemcsak egymással kell megküzdeniük, hanem azzal a problémával is, hogy sem az anyjuk, és így ők sem tudják, ki az apjuk. Úgyhogy megpróbálnak találni egyet.

A hosszú útjuk során folyamatosan egymást piszkáló testvérek témakörében szerencsére minden közreműködőnek volt tapasztalata: Ed Helms-nek van bátyja, Owen Wilson-nak két fiútestvére is van, a rendező Lawrence Sher pedig egyenesen egy ikerpár egyik tagja.

„A kisebbet mindig elnyomják a bátyjai, nekik pedig örök sérelem az érkező kistesó: mindenkiben volt tüske, és volt rengeteg vicces családi sztori, amit elmesélhettünk egymásnak. De én még a forgatás előtt megesküdtem az anyámnak, hogy bátran eljöhet majd a premierre, egyetlen szennyes vagy cikis családi titkot sem viszek bele a filmbe. Ami a vásznon van, az mind csak játékos kitaláció. Legalábbis részemről”

-nevetett Helms.

Forrás: ICpress, Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!