Talán majd legközelebb

2018.01.04. 16:36

Bale szívesen szerepelt volna az új Star Warsban

Ugyanis hatalmasan nagy fan. Ráadásul a lánya szerelembe esett Darth Maullal.

Christian Bale attends the premiere of 'The Promise' at the Chinese theatre in Hollywood, on April 12, 2017. / AFP PHOTO / CHRIS DELMAS

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Chris Delmas

A Sötét lovag-trilógia sztárja, Christian Bale kis híján bekerült a Solo: Egy Star Wars-történet szereplőgárdájába. Bale egy podcastben beszélt arról, hogy régóta szoros kapcsolatot ápol Kathleen Kennedyvel és Frank Marshallal, a film producereivel. Szóba is került egy esetleges szereplés gondolata, ugyanis a színész nagy rajongója a Star Wars-univerzumnak, és nagyon reméli, hogy még a jövőben visszatérhetnek a témára – olvasható a cbr honlapján.

Kiderült, hogy a színész lánya is imádja a sorozatot, sőt egyenesen szerelmes Darth Maulba:

„Imádja Darth Mault. Amikor Disneylandben voltunk, egymás mellett álltak, és Maul vicsorgott rá a fogaival, egy percig sem esett ki a szerepéből, szenzációs előadás volt. Azt gondoltam, na most még a szart is kiijeszti belőle, ez mégsem annyira jó ötlet, de a lányom csak annyit mondott: Apa, szerelmes vagyok!” – árulta el Bale.

Az nem derült ki világosan, hogy Bale végül miért nem lett a készülő film tagja, vagy konkrétan tervben van-e későbbi szerepeltetése. A korábbiakban pletykáltak arról, hogy Han mesterét alakítja a filmben, amit végül Woody Harrelson elevenít majd meg a vásznon.

A film előreláthatólag május 24-én debütál majd a hazai mozikban.

Csak remélhetjük, hogy még nincs vége a sztorinak, és a csillagok között is hallunk majd Christian Bale-ről. Mármint az űreposzban.

Borítókép: AFP PHOTO / Chris Delmas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!