szerencsétlenség

2018.03.24. 21:44

Tűz ütött ki a házban, ahol Bruce Willis forgat

A Motherless Brook­lyn című film stábja Manhattan Harlem negyedében, egy bérházban forgatott éjszaka, amikor kigyulladt az épület.

American actor Bruce Willis is seen during the day of recording the movie Motherless Brooklyn in Manhattan, New York City, USA, on Tuesday, 06.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: WILLIAM VOLCOV

Bruce Willis és a többi szereplő az épületben tartózkodott. A rendező Edward Norton éppen az épület előtt állt, amikor meglátta a füstöt, és azonnal értesítette a tűzoltókat, miközben a sztárokat gyorsan kiterelték az utcára – írja a borsonlie.hu.

Az egyelőre ismeretlen okból, a földszinten keletkezett tűzhöz több mint 170 lánglovag vonult ki. A lángokban álló épületbe először a négygyermekes, 37 éves Michael Davidson hatolhatott be, leszakadva a többiektől. Az akcióban súlyosan megégett, s bár a mentők még élve vitték kórházba, ott belehalt a sérüléseibe – számolt be a New York Post.

Bent voltunk, amikor felcsapott a tűz, pánikba estünk. Végül a stábból mindenki biztonságban kimenekült – adott hírt Twitteren az egyik szereplő, Angelica Guillen, aki a filmkészítők nevében részvétét fejezte ki az elhunyt tűzoltó családjának.

A főszereplő Bruce Willis és Edward Norton egyelőre nem kommentálta az eseményeket.

A Motherless Brooklyn című film az 1950-es években játszódik, s olyan sztárokat vonultat fel Willis mellett, mint Alec Baldwin és William Defoe. Arról még nincs hír, hogy a tragédia miatt csúszik-e a forgatás.

Borítókép: A Motherless Brooklyn című film forgatása

Forrás: AFP/William Volcov

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!