hollywood

2018.04.17. 12:17

Csillagot kapott a Született feleségek sztárja

Eva Longoriát sokan ünnepelték a ceremónián.

80416198. Los Ángeles, 16 Abr 2018 (Notimex-José Romero).- La actriz Eva Longoria recibió hoy su estrella en el Paseo de la Fama de Hollywood, que develó como un doble premio en su vida, al esperar la llegada de su primer hijo. NOTIMEX/FOTO/JOSÉ ROMERO/COR/ACE/

Eva Longoria amerikai színésznő, a Született feleségek című népszerű televíziós sorozat sztárja kapott csillagot hétfőn a hollywoodi Hírességek sétányán.

A 43 éves színésznő csillagjának leleplezésére barátai, családtagjai és szórakoztatóipari hírességek gyűltek össze, köztük Ricky Martin popénekes, Anna Faris színésznő és Felicity Huffman, aki nyolc évadon át játszott együtt Longoriával a Született feleségekben.

„Még mindig úgy érzem magam, mint egy kislány a texasi Corpus Christiből, akinek nagy álma és nagy haja volt. Nőként és egyszersmind latin nőként számos közösséget képviselek, amelyeknek most azt üzenem, hogy ez nem az én, hanem a mi csillagunk”

- mondta Longoria.

Longoria egyebek között a Nyughatatlan fiatalok és a General Hospital című sorozatokban kezdte pályafutását, majd a hírnevet a Született feleségek című széria hozta meg számára, amelyért Golden Globe-díjra is jelölték, valamint többször is elnyerte a legnagyobb amerikai színészcéh, a Screen Actors Guild (SAG) díját.

A hétfői ceremónián Longoria harmadik férje, Jose Antonio Baston is jelen volt, akitől első gyermekét várja a színésznő.

A csillagavatás egybeesett Longoria legújabb filmjének, az Átejtve című vígjátéknak a bemutatójával, amelyben Anna Faris és a mexikói színész, Eugenio Derbez a színésznő partnere. A mozi a Goldie Hawn és Kurt Russell főszereplésével készült 1987-es A vasmacska kölykei című film remake-je.

A Hírességek sétányán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyi újabb személy kap csillagot.

Borítókép: JOSÉ ROMERO MATA / NOTIMEX

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!