Csőd?

2018.04.17. 16:14

Kifut a pénzből Nicolas Cage

Az elmúlt években elképesztő mennyiségű, nem túl hasznos, de annál drágább holmit vásárolt össze.

Velence, 2013. augusztus 30. Nicolas Cage amerikai színész feleségével, Alice Kimmel a Joe címû filmjének bemutatójára érkezik a 70. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Claudio Onorati)

Fotó: Claudio Onorati

Csődbe megy Nicolas Cage? Az Ál/Arc és A szellemlovas című filmek színészének vagyonát néhány éve még 150 millió dollárra, vagyis 37,8 milliárd forintra becsülték, ám mára ennek az összegnek csak töredéke van meg: alig több mint hatmilliárd forint – írja a Borsonline.

A bőség zavara vakíthatta el Cage-et, aki az elmúlt években elképesztő mennyiségű, nem túl hasznos, de annál drágább holmit vásárolt össze.

Például egy több tízmillió éves dinoszauruszkoponyát hetvenmillió forintért, legelső kiadású képregényritkaságokat 402 millió forintért, de van két kastélya, 13 háza és kilenc Rolls-Royce-a és jachtja is.

Borítókép: Nicolas Cage amerikai színész feleségével, Alice Kimmel a Joe című filmjének bemutatójára érkezik a 70. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Claudio Onorati)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!