sokak örömére

2018.06.11. 21:22

Hazánkba látogat Nicki Minaj

A Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Nicki Minaj és Future 2019. február 25-én. A két világhírű hiphopelőadó a NickiHndrxx elnevezésű turné keretében érkezik Budapestre.

Nicki Minaj performs onstage at the MTV Video Music Awards 2017, In Inglewood, California, on August 27, 2017. / AFP PHOTO / Jean-Baptiste LACROIX

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Jean-Baptiste Lacroix

Nicki Minaj és Future közös turnéjukon 50 városba látogatnak el Észak-Amerikában és Európában. A turné első állomása Baltimore lesz szeptember 21-én, majd többek közt Torontóban, New Yorkban, Los Angelesben is fellépnek – közölték a szervezők hétfőn.

Az európai turné februárban indul München, Párizs, London érintésével, a budapesti lesz a negyedik koncert.

Nicki Minaj negyedik stúdiólemezét, a Queent augusztus 10-én adja ki. A turnén a régebbi, jól ismert slágerek mellett az új lemezről is hangzanak el dalok.

Nicki Minaj 2010-ben robbant be a köztudatba Pink Friday albumával. Pályafutása alatt 10 Grammy-díjra jelölték.

Future, eredeti nevén Nayvadius DeMun Wilburn amerikai rapper, dalszerző, producer. 2017-ben négy nagylemez után két hét különbséggel jelentette meg új albumait, a Future és a Hndrxx címűt.

A budapesti koncert szervezője a Danubius Music Produkciós Iroda.

Itt pedig egy forró zene:

Borítókép: AFP PHOTO / Jean-Baptiste Lacroix

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!