Terminátor

2018.08.01. 07:10

Hova ment először Schwarzenegger Budapesten? Naná, hogy edzőterembe!

Az izomkolosszus egyelőre csak szemrevételezte a kondigépeket, szelfizett egyet, majd megígérte: még visszatér.

Former California Governor Arnold Schwarzenegger is leaving Hofburg in Vienna, Austria, on 14 th May 2018. The R20 AUSTRIAN WORLD SUMMIT is a top-level summit about leadership on implementing the Paris Climate Agreement and the United Nations Sustainable Development Goals will take place at Hofburg in Vienna, Austria, on 15 th May 2018. (Photo credit should read "Starpix/APA-PictureDesk via AFP")

Forrás: AFP

A Budapesten forgató, hétfőn a 71. születésnapját ünneplő Arnold Schwarzenegger kedden délelőtt nyakába vette a fővárost: tíz óra körül kissé álmosan, szivarral a szájában lépett ki az egyik belvárosi szálloda főbejáratán, majd kíséretével együtt sietve távozott a rá várakozó amerikai rendszámú gépjárművel – tudósít a Bors Online, melynek fotósa meg is örökítette a pillanatot.

Fotó: Bors Online

A portál beszámol arról is, hogy Arnold – nem hazudtolva meg testépítő múltját – egy edzőtermet is útba ejtett. A B4 fitneszszemélyzete még egy gyors szelfit is lőtt különleges vendégükkel.

„Schwarzenegger egyelőre csak szemrevételezte az edzőgépeket, s miután egyet-kettőt kipróbált, jelezte, hogy később még visszatér”

– árulta el a Borsnak a B4 egyik alkalmazottja.

Fotó: Bors Online

Schwarzenegger érkezésével ismét lendületet vettek az új, a sorban a hatodik Terminátor mozifilm hazai munkálatai, bár a forgatások már több mint egy hete elkezdődtek – összegzi a portál cikke. Emlékeztetnek: a dél-komáromi ipari parkban, a Nokia egykori csarnokában múlt héten végig forgott a kamera. A mexikói menekülttáborrá átalakított forgatási helyszínt lakókocsikkal, kamio­nokkal, sátrakkal körbevéve, alaposan eltakarták a kíváncsi szemek elől.

Azt írják,

közel kétszáz statisztával forgatták az akciójeleneteket.

Schwarzenegger a 13. kerületi B4 edzőteremben.
Fotó: Bors Online

Mivel szigorú titoktartási szerződést kellett aláírniuk, így az egyik névtelenségbe burkolózó szereplő annyit elárult, hogy rengeteg egypercesnél nem hosszabb jelenetet rögzítettek. Schwarzenegger ezekben egyáltalán nem szerepel, viszont rajta kívül szinte valamennyi főszereplővel forgattak. Állítólag az egész stáb a színészekkel és kaszkadőrökkel együtt nagyon közvetlen.

A Bors információi szerint a Terminátor hatodik része nagyjából egy hónapig készül Magyarországon, majd a film további részét előreláthatóan november végéig már az Egyesült Államokban rögzítik.

Fotó: Instagram / Bors Online

Jelenleg is

a főváros vendégszeretetét élvezi az első Terminátor-filmek Sarah Connorja, a 61 évesen is kifejezetten fitt Linda Hamilton,

illetve a 2019 novemberében a moziba kerülő hatodik rész főgonosza, Gabriel Luna is.

A hazai nézőknek a Shield ügynökei című sorozatból ismerős Luna információink szerint ráadásul Budapesten saját személyi edzővel készül arra, hogy minél jobb formában játssza majd a film főgonoszát, a Terminátort. Rajtuk kívül néhány nappal ezelőtt már Diego Boneta is feltűnt a Halászbástyánál, vagyis úgy tűnik, a színészek már bevették Magyarországot.

Még alig szállt le a reptéren Arnold Schwarzenegger magángépe, a Premier KultCafé dolgozói 71. születésnapján videóüzenetben köszöntötték fel a Terminátort, és remélik, hogy a szupersztár betér hozzájuk egy kávéra.

A fogyatékosság-barát, megváltozott munkaképességű munkavállalókat alkalmazó mozi, kávézó és kulturális központ vezetője, Kárász Róbert azt mondta, reménykednek abban, hogy Schwarzeneggert is meg tudják nyerni a Fogadj Örökbe egy Macit Alapítvány adománygyűjtési ügyének. „Hivatalos levelet juttattam el a Filmügyi Kormánybiztos úrhoz, Andy Vajnához, melyben megkértem, hogy a korábbi gyakorlathoz hasonlóan ismét segítse hozzá a Fogadj Örökbe egy Macit Alapítványunkat egy macihoz, amit most Arnold Schwarzeneggertől kapnánk. Nagyon bízom benne, hogy sikerül.

Az ő közbenjárásával tudtuk elárverezni Harrison Ford, Ashton Kutcher és a többi, a közelmúltban nálunk forgató világsztár maciját is.

De van még egy másik titkos vágyunk is. Csak reménykedni tudunk abban, hogy amikor Schwarzenegger a belvárosban jár, esetleg betér hozzánk egy jó kávéra.”

Borítókép: Arnold Schwarzenegger.

Forrás: Starpix/APA-PictureDesk via AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!