A meztelen igazság

2018.08.08. 07:00

Jennifer Lopez volt sztriptíztáncost alakít új filmjében

A filmben egy csapat egykori sztripper kieszelt egy tervet, amely szerint gazdag Wall Street-i ügyfeleiktől több tízezer dollár lopnak el.

Singer Jennifer Lopez attends the 2018 Billboard Music Awards 2018 at the MGM Grand Resort International on May 20, 2018, in Las Vegas, Nevada / AFP PHOTO / LISA O'CONNOR

A Hustlers című film egy csapat egykori sztripperről szól, akik elhatározzák, hogy a Lopez által megformált főszereplő vezetésével gazdag kuncsaftokat fosztanak ki.

Semelyik másik színésznő nem tudná ezt a figurát „ilyen sokszínűen, ennyi emberséggel és intelligenciával” eljátszani

– mondta Lorene Scafaria rendező a Hollywood Reporter című amerikai lapnak a főszereplő

Scafaria filmje valós történeten alapszik: egy csapat egykori sztriptíztáncosnő kieszelt egy tervet, amely szerint gazdag Wall Street-i ügyfeleiktől több tízezer dollár lopnak el. A rendező a forgatókönyvet egy 2015-ös, a New York Magazine-ban megjelent cikk alapján írta.

A New York-i Bronxból származó énekesnő többször is játszott főszerepet amerikai produkciókban, köztük a Hölgyválasz vagy a Szeretném, ha szeretnél című romantikus komédiában. Legutóbb A szomszéd fiú című pszichothrillerben volt látható.

Borítókép: Jennifer Lopez. Forrás: AFP / LISA O'CONNOR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!