kétszer is visszajön

2018.09.26. 11:00

Nemsokára újra ellátogat hozzánk Terence Hill

A színész nagyon jól érezte magát Magyarországon.

Forrás: lokal.hu

Fotó: Cser Dániel

Terence Hill múlt héten látogatott el hozzánk, de hamarosan újra visszatér – ráadásul kétszer is.

A Bors információi szerint a 79 éves sztár a sok kötelező program ellenére nagyon élvezte az ittlétet, és októberben vissza is tér Magyarországra. Részleteket még nem lehet tudni, de a színész budapesti látogatását szervező cég vezetője múlt héten egy Facebook-posztban ezt írta:.

Amikor tegnap kivittük a reptérre, láttam rajta, hogy borzasztóan fáradt, de nagyon boldog volt, és azt mondta, nem bánta meg, hogy Magyarországra jött. Sőt, amit tudok, hamarosan ismét itt lesz.

Erről a látogatásról Fásy Ádám is beszélt a FEM3 Caféban.

Nagy megtiszteltetés ért, mert Te­rence Hill menedzsere mondta, hogy októberben jönnek, és én fogom megfőzni a színésznek a kedvenc ételét

– mondta Fásy, aki egyelőre még nem tudja, pontosan mit kell készítenie, de az biztos, hogy nem lesz vele gondja, hiszen korábban Olaszországban a konyhaművészetben is jártasságot szerzett.

A lap információi szerint Terence Hill október után februárban is visszatér hozzánk, ugyanis meghívták a Story-gálára is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!