Határozott hercegné

2018.10.05. 09:03

Meghan Markle a domináns fél házasságában

Meghan gesztusai azt is elárulják, hogy ő az, aki jobban szereti házastársát. A hercegi pár aláírásából is sok minden kiderül.

Félreérthetetlen jelek bizonyítják: Meghan érettebb hercegi férjénél – szól az állítás a Bors Online cikkében. Mint írják, a 34 éves örök lázadó Harryt ugyan alaposan megzabolázta 37 éves neje, ám bohókás természetét eszében sincs elnyomni. A portál szerint számtalan gesztusuk mutatja: Meghan anyai szeretettel pátyolgatja férjét, aki így szabadon engedheti gyermeki énjét.

Nyíltan romantikáznak

Míg Katalinnak és Vilmosnak szinte a karjuk sem ér össze nyilvános eseményeken, addig Harryék látványosan romantikáznak, folytonos érintés nélkül nem tudnak meglenni. Meghan testbeszéde árulkodó: ő általában egész testtel Harry felé fordul, és vállalja a kényelmetlenebb pozíciót, amikor kézen fogva járnak. Ő az, aki szüntelenül keresi a szemkontaktust férjével, és tekintetéből látszik, hogy issza a férfi szavait. Harry pedig sokszor inkább arra figyel, hogy egy-egy viccet kellően szellemesen vezessen elő, s csak ezután jut eszébe a feleségére pillantani – mutat rá a cikk.

Fotó: POOL / Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Miről mesél az aláírás?

A napokban a hercegi pár Sussexbe látogatott, ahol többek között az Edes House nevű rendezvényterembe is ellátogattak. Harry itt egyértelművé tette, egy pillanatra sem hajlandó szem elől téveszteni a nejét. Míg Meghan a vendégkönyvbe írt, Harry végig mellette szobrozott, hiába akarták kitessékelni. Végül szignózták a könyvet, az oldal fotóját nyilvánosságra is hozták. Jól látszik, hogy míg Harry elnagyoltan véste oda a nevét, Meghan határozott vonalakkal dolgozott: ez magabiztosságról, karakán jellemről árulkodik.

Borítókép: Meghan Markle és férje, Harry herceg Sussexben, 2018. október 3-án. Forrás: AFP / Daniel LEAL-OLIVAS

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!