golden globe

2018.11.15. 11:42

A legszexibb férfi lánya lesz a gála nagykövete

Idris Elba lányát, Isan Elbát választotta a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetsége (HFPA) díjátadó gálájának idei nagykövetévé.

Newly revelaed 2019 Golden Globe Ambassador Isan Elba poses during the press conference at The Four Seasons in Los Angeles, on November 14, 2018. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Fotó: AFP

A HFPA szerdán jelentette be, hogy a januári, 76. Golden Globe díjátadó ceremónián a brit filmsztár 16 éves lánya segédkezik majd a díjak átadásánál.

A 46 éves Idris Elbát, a Thor, a Tűzgyűrű, a Star Trek: Mindenen túl sztárját a múlt héten választotta a People magazin a legszexibb férfinak.

A Golden Globe nagykövete rendszerint egy híres sztár lánya, aki a ceremónián a színpadra kíséri a díjazottakat és részt vesz a díj átadásában is. Tavaly Dwayne Johnson lánya, Simone Garcia töltötte be a tisztet.

A HFPA 2017-ben változtatott korábbi gyakorlatán, és a Miss Golden Globe címet a Golden Globe nagykövete címre cserélte. A változtatással egyúttal bővült is a kiválasztott feladatköre: a nagykövet egy éven keresztül szerepet kap az újságíró-szervezet jótékonysági programjaiban.

Borítókép: Isan Elba pózol a díjátadóról rendezett sajtókonferencián

AFP / Chris Delmas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!