reform lady?

2018.12.12. 20:29

Meztelen vállával sokkol Meghan Markle

A királynő örül pezsdítő jelenlétének, és úgy tekint rá, mint aki hidat ver a modern világ és a hagyományokban ragadt királyi udvar között.

Meghan, Britain's Duchess of Sussex attends a reception hosted by New Zealand's Prime Minister Jacinda Ardern at the Auckland War Memorial Museum in Auckland on October 30, 2018. - Prince Harry and wife Meghan competed at "welly wanging" and were gifted a toy kiwi on October 30, but narrowly missed out on the ultimate New Zealand experience when a powerful earthquake rattled parts of the country they had left just the previous day. (Photo by Phil WALTER / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Phil WALTER

Meghan Markle az angol királynő új kedvence, mert azt reméli tőle, hogy közelebb segíti a maradi királyi családot a modern világhoz. Harry amerikai felesége ezért sértheti meg büntetlenül a család megcsontosodott szabályait – írja a Borsonline.

Meghan hercegné végérvényesen bebizonyította: magasról tesz a brit királyi család írott és íratlan szabályaira. Bár a hercegnét világszerte milliók imádják, az utóbbi időben a viselkedését ellenzők tábora is egyre nő. Nagy kérdés: melyik csapatba tartozik II. Erzsébet királynő? Szereti vagy elítéli a lázadó amerikai nőt?

Meghan hétfőn egy tekintélyes divat­eseményre, a British Fashion Awardsra volt hivatalos. A színpadon beszédet is mondott, ám sokan nem tudtak figyelni szívhez szóló szavaira, annyira ledöbbentek a várandós hercegné megjelenésén. Ha néhány éve, színésznőként mutatkozik így, senki sem lepődött volna meg, ám tekintve, hogy Harry herceg felesége, több mint merész volt a választása. Fekete ruhát húzott, amit a királyi család tagjai csak gyász esetén viselhetnek. Az említett ruha ráadásul félujjas, tehát az egyik vállát teljesen szabadon hagyta.

Fotó: borsonline.hu

Hogy ez milyen mértékű skandalum, azt jelzi, hogy sógornője, Katalin hercegné még rövidujjúban is ritkán mutatkozik. A pontot az i-re Meghan körme tette fel: feketére, de legalábbis nagyon sötét színűre festette ki, ez pedig kifejezetten tilos a királyi család tagjainak. II. Erzsébet kedvenc körömlakkja púderrózsaszín árnyalatú, és Katalin is mindig egyszínű, halvány körmökkel jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Ezek tudatában, azt gondolhatnánk, hogy II. Erzsébet magán kívül van a dühtől, de nem így van. Bennfentesek szerint a szigorú királynő kifejezetten örül Meghan pezsdítő jelenlétének, és úgy tekint rá, mint aki hidat ver a modern világ és a hagyományokban ragadt királyi udvar között.

Fotó: borsonline.hu

Me­ghan elindíthat egy folyamatot, amely alapjaiban változtatja meg a királyi család megítélését, és ezt II. Erzsébet egyáltalán nem bánja. Sőt bennfentesek szerint éppen ezért jobban kedveli őt, mint a szabálykövető, kissé szürke Ka­talint.

Meghan a divateseményen új otthonának nevezte Angliát. Látszólag végleg leszámol a múltjával, és lassan ott tartunk, hogy le is tagadja a gyökereit. Bár édesanyját, Doriát Londonba költöztette, apjával továbbra is feszült a viszonya. Édesapja, Thomas Markle újabb és újabb kísérleteket tesz, hogy közel kerüljön lányához, de az elkeseredett férfi megint mellényúlt: Meghan első esküvőjéről nosztalgiázott nyilvánosan. Nem csoda, ha ezzel nem lágyította meg lánya és az új férj szívét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!