Örömhír

2019.01.14. 10:01

Az Űrlord elveszi a Terminátor lányát

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger bejelentették az eljegyzésüket.

Mint arról portálunk is beszámolt, Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger kapcsolata mindössze hét hónapja tart, de már a kezdetektől fogva igen komolynak ígérkezett. Most minden sejtés beigazolódott: a hirado.hu beszámolója szerint a Jurassic World és A galaxis őrzői sztárja hétfő reggel egy megindító Instagram posztban jelentette be, hogy megkérte kedvese, Katherine Schwarzeneggernek, Arnold Schwarzenegger lányának kezét.

„Drága, Katherine, annyira boldoggá tettél azzal, hogy igent mondtál.

Büszke vagyok rá, hogy félelem nélküli hittel élhetek veled. Készen állunk!

Ezt a hírt addig titokban szerettük volna tartani, ameddig csak tudjuk, mivel azonban lesifotósok táboroztak le a házunk mögötti kis utcában, és mindent dokumentálnak, ha akarjuk, ha nem, átvesszük az irányítást ezzel a nyilatkozattal” – olvasható a bejegyzésben, melyhez csatolt képen a rajongók azt a méretes gyémántot is megcsodálhatják, amit Chris menyasszonya ujjára húzott.

Prattnek nem ez az első házassága: egy éves sincs, hogy szétmentek a feleségével, Anna Farisszel, válásuk végére pedig tavaly októberben tettek pontot – idézi fel a történteket a hirado.hu cikke.

Borítókép: Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger.

Fotók: Robyn Beck és HUBERT BOESL / DPA / dpa Picture-Alliance / AFP.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!