Fontos érték

2019.01.23. 12:16

Ellopták a Harry Potter-filmek sztárjának tárcáját

A Neville Longbottomot alakító Matthew Lewis csak egy dolgot szeretne visszakapni.

Matthew Lewis at the 'Me Before You' film premiere, London, Britain on May 25, 2016.

Matthew Lewis igen sajnálatos eseményről számolt be közösségi oldalán, ellopták ugyanis a pénztárcáját – írja a hirado.hu.

A cikk szerint az egyetlen dolog, amit pedig a tárcájából vissza szeretne kapni a sztár, az egy darab fém talizmán, amit feleségétől, Angela Jonestól kapott.

Fotó: Warner Bros. / Heyday Films / Collection ChristopheL / AFP

“Ha te loptad el a tárcámat tegnap Kelet-Londonban, vagy csak te vagy az, aki megtalálta: a tárca a tiéd, tartsd meg, tied a pénz, a kártyák, az egész. De van egy gravírozott érme benne, amit a feleségemtől kaptam, ha azt elpostáznád a jogosítványomon lévő címre, az fair lenne” – olvasható Matt posztjában.

A Potter-rajongók azóta sorra osztják meg a bejegyzést, de néhány vicces komment is érkezett a felhíváshoz, és persze mind a filmekre utal.

" />

“Invito Matthew pénztárcája” – poénkodott az ismert varázsigével az egyik rajongó. Egy másik pedig a filmbéli Luna Lovegood szavait idézte: “A dolgok, amiket elvesztettünk visszatalálnak hozzánk, ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk” – sorolja a cikk.

Borítókép: Matthew Lewis. Fotó: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!