Pár újdonság

2019.01.27. 13:20

Ezeket még biztosan nem tudta Ronaldóról

Se szeri, se száma a portugál focista, Cristiano Ronaldo életével, pályafutásával kapcsolatos közismert érdekességeknek.

Juventus' forward and former Real Madrid player Cristiano Ronaldo leaves after attending a court hearing for tax evasion in Madrid on January 22, 2019. - Ronaldo is expected to be given a hefty fine after Spanish tax authorities and the player's advisors made a deal to settle claims he hid income generated from image rights when he played for Real Madrid. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Oscar del Pozo

A borsonline.hu most mégis talált néhány újat.

1. Gyerekkorában utálta a zuhanyzást. Tizenegy éves volt, amikor egyszer ki akart ugrani a fürdőszoba ablakán, mert tusolásra akarták kényszeríteni.

2. Fiatalon edzője háziversenyre ösztökélte csapattársával, Albert Frantauval. Az volt a tét, hogy a több gólt szerző mehet a lisszaboni futballakadémiára. Fej-fej mellett álltak, amikor Frantau gólhelyzetben Ronaldóhoz passzolt, aki élt a lehetőséggel – ő utazhatott. A jótettet nem feledte, évekkel később az állástalan Frantaut házzal, kocsival és pénzzel lepte meg.

3. A sportoló lelkes véradó, ezért nem tetováltat, hiszen a varratás után fél évig nem lehet donor.

4. Gyorsasági rekordot állított fel a tavalyi labdarúgó-vb-n, ahol a spanyolok ellen – ahol mesterhármast ért el – 34 kilométer/órával futott.

5. Phil Collinst és George Michaelt hallgat a legszívesebben.

6. Legnagyobb riválisa, Lionel Messi ellen 34 tétmeccset játszott, ezeken az argentin 20, ő 18 gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!