csodák léteznek

2019.02.12. 06:45

Varázslatos kalandra hív az élőszereplős Dumbo-film új előzetese (videó)

Biztos, hogy a megindító történetre zsebkendő nélkül nem szabad majd beülni, a mostani kedvcsináló mosolyt csal az arcokra.

Forrás: YouTube

A feldolgozás Tim Burton rendezésében készült, míg a forgatókönyvet Ehren Kruger írta.

Újabb előzetes érkezett a Disney egyik legjobban várt élőszereplős mesefeldolgozásához, a Dumbóhoz, mely a Grammy-gála reklámszünetében debütált – írja a hirado.hu.

“Üdvözlök mindenkit a Medici cirkuszban, ahol bármi megtörténhet, és ahol csodák is megesnek” – hallható az új előzetes bevezetője Danny DeVitótól, aki a filmben Max Medicit, az igazgatót alakítja.

Bár biztosak lehetünk benne, hogy a megindító történetre zsebkendő nélkül nem szabad majd beülni, a mostani kedvcsináló mosolyt csal majd a tüneményes repülő elefánt rajongóinak az arcára.

Tim Burton feldolgozásában, a cirkusz egykori sztárja Holt Farrierre (Colin Farrell) és gyerekeire ((Nico Parker, Finley Hobbins) bízzák a cirkusz új sztárját, a kis Dumbót, aki hatalmas füleinek köszönhetően repülni is képes. Ő lesz a küszködő cirkusz új reménysége, amíg egy üzletember(Michael Keaton) úgy nem dönt, megkaparintja saját parkjába az elefántot.

A filmben olyan sztárok tűnnek még fel, mint Eva Green vagy Alan Arkin. A hazai mozik március 28-tól vetítik a filmet.

Borítókép: részlet a film előzeteséből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!