nagyon nagy siker

2019.03.10. 19:26

Visszacsalogatta a nézőket a moziba a Marvel Kapitány

A női főszereplős (Brie Larson) szuperhősfilm produkálta minden idők 18. legjobb nyitóhétvégi teljesítményét.

US actress Brie Larson attends the world premiere of "Captain Marvel" in Hollywood, California, on March 4, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A várakozásokat jócskán felülmúlva 153 millió dolláros bevétellel indított a Marvel Kapitány a hét végén az észak-amerikai mozikban.

A női főszereplős (Brie Larson) szuperhősfilm produkálta minden idők 18. legjobb nyitóhétvégi teljesítményét az egyesült államokbeli és a kanadai filmszínházakban, a világszerte kasszírozott 455 millió dollár pedig minden idők hatodik legnagyobb globális nyitóhétvégi bevétele.

A Marvel Kapitány visszacsalogatta a nézőket a mozikba: idén eddig ez volt az első olyan hétvége, amelynek 210 millió dolláros összbevétele meghaladta a tavalyi hasonló időszakét, ráadásul tetemesen, 70 millió dollárral.

A hihetetlen család 2 tavaly júniusi premierje óta egyetlen másik film sem kezdett ilyen erősen.

A gyártó Marvel Studios, amelynek ez az első női főszereplős szuperhősfilmje, 125 millió dollár körüli bevétellel számolt a premierhétvégén.

Az előző két hétvége győztese, az Így neveld a sárkányodat 3. a második helyen végzett 14,7 millióval, Tyler Perry vígjátéka, az A Madea Family Funeral harmadik helyezettként 12,1 millió dollárt hozott.

Borítókép: a film főszereplője Brie Larson. / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!