bűnös

2019.05.15. 12:39

Börtönbüntetést kapott a Született feleségek sztárja

A színésznő bűnösnek vallotta magát a főiskolai megvesztegetési perben, így vélhetően nem ússza meg a büntetést.

Actress Felicity Huffman is escorted by Police into court where she is expected to plead guilty to one count of conspiracy to commit mail fraud and honest services mail fraud before Judge Talwani at John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts, May 13, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Joseph Prezioso

Ahogy korábban is írtuk, a Született feleségek egyik színésznőjét, a Lynette-et alakító Felicity Huffmant előzetes letartóztatásba helyezték, egy, a lányát főiskolára való bejutásáért tett vesztegetési ügy miatt, ahonnan óvadékkal szabadult.

Korábban az a hír járta, hogy 21-től 27 hónapig terjedő szabadságvesztéssel sújtható Huffman, míg pályatársa Lori Loughlin ennek a dupláját kaphatja. A perrel kapcsolatban kedden újabb fejlemények érkeztek, Felicity ugyanis bűnösnek vallotta magát, az ügyész így a legkevesebb letöltendő börtönbüntetés mellett érvelt – írja a hirado.hu a Deadline beszámolója alapján.

Hogy végül mi lesz a bíró ítélete, az a következő meghallgatáson, szeptember 14-én derül majd csak ki.

Felicity 15 ezer dollárt fizetett azért, hogy lánya SAT vizsgájára több pontot kapjon, míg Lori 50 ezer dollárt fizetett a dél-kaliforniai egyetemnek, hogy lányait felvegyék, nem létező sportteljesítmény beszámításával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!