kiderült

2019.05.08. 13:50

Évekig titkolta kapcsolatát a világhírű sztárpár

Már négy éve együtt van­nak, de eddig csak a szó­be­szé­dek­ből és pap­arazzi fo­tók­ról le­he­tett sejteni.

Katie Holmes arrives for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2019 theme is “Camp: Notes on Fashion" inspired by Susan Sontag's 1964 essay "Notes on Camp". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Hétfőn este rendezték meg New Yorkban az éves Met-gálát, ahova a sztárvilág összes jelentős szereplője el szokott látogatni különlegesebbnél különlegesebb ruhakölteményekben.

Idén azonban nem csak emiatt volt érdekes az este, hanem azért is, mert öt év után először jelent meg a vörös szőnyegen együtt Katie Holmes és Jamie Foxx, ezzel tették most hivatalossá a kapcsolatukat – írja a Ripost.

Már évek óta tudni lehet, hogy a Tom Cruise-tól való válását követően a 40 éves Katie Holmes Jamie Foxx mellett találta meg a boldogságot. A kapcsolatról egy-két korábbi fotó már bizonyságként szolgált, de eddig a páros egyik tagja sem vállalta fel hivatalosan.

Ez hétfő este megváltozott, amikor együtt érkeztek a vörös szőnyegre. Holmes egy gyönyörű, lila ujjatlan Zac Posen által tervezett ruhát viselt. A Django elszabadul 51 éves sztárja pedig klasszikus öltönyben jelent meg, de kiegészítői passzoltak párja ruhájához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!