meglepő arcok

2019.06.18. 18:00

Igazi sztárparádét hozott Taylor Swift új klipje

Katy Perry és Ryan Reynolds is feltűnik a videóban.

US singer-songwriter Taylor Swift attends the 2019 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena on May 1, 2019, in Las Vegas, Nevada. (Photo by Bridget BENNETT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Bridget Bennett

Sokakat meglepett néhány nappal ezelőtt, hogy Taylor Swift és Katy Perry, a popszakma örök cicaharcosai kibékültek, az pedig bizonyára még hihetetlenebbül hangzik, hogy Katy szerepet vállalt Taylor új, “You Need To Calm Down” című klipjében – írja a hirado.hu.

Perry, aki a 2019-es MET-gála afterpartijára méretes hamburgernek öltözött, ismét viselhette a bizarr jelmezt, ezúttal azonban társra is akadt a bolondozásban, Taylor ugyanis egy adag sültkrumpliként ölelte korábbi riválisát, örökre elásva ezzel a csatabárdot.

Swift klipjében egyébként hemzsegtek az egy-egy pillanatra feltűnő hírességek, de sokak szerint a legszánnivalóbb mindenki közül Ryan Reynolds, aki vélhetően ismét felesége, Blake Lively és közeli barátnője, Taylor áldozata lett, sokak szerint ugyanis ez az egyetlen magyarázat arra, hogy a filmsztár elvállalta a cameót.

Csak, hogy teljes legyen a lista, és hogy Ryan se érezze magát olyan egyedül, Swift rengeteg hírességet becserkészett a sikerhez, a Just Jared szerint ugyanis feltűnik a videóban Ellen DeGeneres, Laverne Cox, Karamo Brown, Dexter Mayfield, Antoni Porowski, Ciara, RuPaul, Jonathan Van Ness, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita, Bobby Berk, Tan France, Billy Porter, Adam Lambert, Todrick Hall, Hayley Kiyoko, Chester Lockhart, Adam Rippon, és Hannah Hart is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!