ennyi volt

2019.07.05. 14:52

Tina Turner leszámolt a koncertezéssel

Az énekesnő nem indul több turnéra.

American-born Swiss singer, songwriter, dancer and actress Tina Turner reacts on stage after the German premiere of the musical "Tina - Das Tina Turner Musical" in the Operettenhaus in Hamburg on March 3, 2019. (Photo by Georg Wendt / dpa / AFP) / Germany OUT

Forrás: dpa/AFP

Fotó: Georg Wendt

Nem tervez visszatérést a rocknagyi. Tina Turner idén ünnepli a nyolcvanadik szülinapját, a kerek évforduló kapcsán sok rajongó abban reménykedett, hogy egy nagyszabású koncertkörúttal ünnepel, ám az énekesnő hallani sem akar erről – írja a Borsonline.

Aki látni akar, nézzen régi koncertfelvételeket.

Meg kell mondanom, olykor én is visszanézem egy-egy fellépésemet, és nagyon felpörget, mozgok, ugrálok rá. De leszámoltam a koncertezéssel – szögezte le az Expressnek.

Turner utolsó nagy koncertje 2009-ben volt.

Az utolsó fellépésem után felültem a repülőre, vettem egy mély lélegzetet, és azt mondtam magamnak: hát ennyi volt! Nem voltam szomorú, örömöt éreztem – idézte fel az énekesnő, aki jelenleg Svájcban, Zürichben él második férjével, Erwin Bach-kal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!