Félidei show

2019.09.27. 09:23

Bejelentették a Super Bowl sztárfellépőit

Spanyol és angol nyelven egyaránt éneklő popsztár szórakoztatja majd a közönséget február 2-én.

Colombian singer Shakira leaves a court in Madrid on March 27, 2019. - A Madrid court will look into allegations that Colombian superstars Shakira and Carlos Vives plagiarised part of their hugely popular Grammy Latino-winner "La Bicicleta." (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: OSCAR DEL POZO

Shakira és Jennifer Lopez lesznek a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 54. nagydöntőjének, a világ legnézettebb egynapos sporteseményének, azaz a Super Bowlnak a félidei fellépői.

A liga és az esemény főszponzora, a Pepsi csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy a két, spanyol és angol nyelven egyaránt éneklő popsztár szórakoztatja majd a közönséget február 2-én a miami Hard Rock Stadiumban.

A Super Bowl félidei show-ját hagyományosan a legnagyobb világsztárok adják, korábban olyan előadók léptek fel mint Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen, Prince vagy Lady Gaga. A legutóbbi két alkalommal Justin Timberlake, illetve a Maroon 5 nevű együttes szerepelt.

Borítókép: Shakira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!