Szuperkoncert

2019.09.27. 17:14

Bryan Adams kétórás exkluzív show-val érkezik a Hősök terére

A kanadai rocksztár előtt a Wellhello zenél.

Bryan Adams performs during the JUNO awards show at the Canadian Tire Centre in Ottawa, Canada, April 2, 2017. (Photo by Lars Hagberg / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Lars Hagberg

A Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából meghirdetett Szuperkoncerten lép fel szombaton a Hősök terén Bryan Adams.

A kanadai rocksztár kifejezetten erre az estére készített, kétórás showja előtt a Wellhello zenél.

A Wellhello kizárólag erre a másfél órás koncertre extra zenészekkel egészül ki, emellett a színpadtechnika a szokásosnál is látványosabb elemeket tartogat majd – közölte pénteken a Szerencsejáték Zrt.

A közlemény szerint

Bryan Adams hat kamionnal érkezett meg a magyar fővárosba. Ennek oka, hogy a szokásos színpadelemektől eltérően, kifejezetten erre az estére készített, kétórás exkluzív showval lép fel.

Mivel Bryan Adams szigorúan vegetáriánus életmódot folytat, Budapestre is saját szakácsával jött, akinek külön konyhahelyiséget állítanak fel a backstage-ben – árulták el a szervezők.

A Szuperkoncetre 6 egészségpontot, 4 mobillottózót, 4 karitatív sorsjegyárus pontot, 24 büfét, 8 italpultot létesítenek, míg mobil mellékhelyiség hat helyen áll majd a közönség rendelkezésére.

A különleges színpadtechnika miatt a megszokottól eltérően már egy nappal korábban megkezdődött a színpad építése a Hősök terén, ezért az Andrássy út szervizútjait pénteken lezárták, szombat 10 órától pedig életbe lép a Hősön tere teljes területére kiterjedő lezárás.

A rendezvény ideje alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, ám a Hősök tere megállónál korlátozás várható: a metró nem áll meg minden alkalommal ezen az állomáson.

A személygépkocsival érkezőknek a szervezők a tömegközlekedési csomópontokhoz közeli P+R parkolók használatát ajánlják.

A Szuperkoncertre vonattal utazók 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülhetnek, amely jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV-alkalmazás) nem érvényesíthető. Az engedmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. A megváltott vasúti retúrjegyet a program helyszínén található valamelyik információs pontban le kell bélyegeztetni. Ezek a pontok az Andrássy út Munkácsy Mihály utca és Dózsa György út közötti szakaszán lesznek megtalálhatók.

Minden további, a Szuperkoncerthez kapcsolódó friss információról a szerencsejatek.hu/szuperkoncert weboldalon és a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak az érdeklődők.

Borítókép: Bryan Adams

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!