szuperkoncert

2019.09.29. 11:05

Hatalmas bulit csapott Bryan Adams a Hősök terén

Több mint 70 ezren tomboltak a kanadai énekes dalaira.

Forrás: SZERENCSEJÁTÉK ZRT.

Egyedülálló koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncertre. A Hősök terétől egészen a Bajza utcáig a becslések szerint több mint 70 ezer ember ünnepelt az este folyamán Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, ami az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít – írta meg az Origo.

Fergeteges hangulatban és óriási érdeklődés mellett zajlott le a Szuperkoncert, amit a Szerencsejáték Zrt. szervezett. Az igazi rajongók már déltől várták a 16:30-as kapunyitást.

A rendezvény csúcspontja a kanadai világsztár, Bryan Adams 20 órakor kezdődő koncertje volt,

olyan örök klasszikusnak számító dallamokkal, mint a „Summer of 69„ vagy a „Straight from the Heart” vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt „Shine A Light„ című szám, amiket az énekessel közösen énekelt a magyar publikum.

Az este folyamán nemcsak a Hősök tere és környéke, hanem a tavalyihoz képest háromszorosára növelt mozgáskorlátozott lelátó is megtelt.

Az igazán szerencsések pedig nemcsak a színpadon, hanem a színfalak mögött is találkozhattak személyesen a világhírű zenésszel és a Wellhello tagjaival is.

Az év legnagyobb szabadtéri koncertje több részletében is egyedülálló elemeket tartalmazott. Az 500 négyzetméteres színpad mellett ugyanis 550 négyzetméteres LED világítás tette teljesebbé a vizuális élményt, amiből 300 négyzetméter a színpad környékére összpontosult – írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

A legnagyobb rock koncertekhez mérhető hangélményért pedig a több mint 200 darab egyedi teljesítményű hangfal felelt.

A Hősök terén felépült színpad építésében közel 300-an vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!