panaszkodik

2019.09.01. 21:25

Meghan apja kikelt magából: Még egy képet se kaptam az unokámról

Azt gondolja, az emberek azt hiszik, nem is szereti a lányát, csak nyerészkedni akar.

Meghan hercegné teljesen elhidegült az apjától és már szóba sem állnak vele. A férfi persze folyton kesereg a lapoknak – számol be róla a Ripost.

Thomas Markle követeli, hogy láthassa az unokáját, akiről még egy képet sem kapott, ami szerinte felfoghatatlan.

Annak fényében viszont érthető, hogy mekkora botrányokat is okozott a férfi a hercegi esküvő előtt – és után. Paparazzóknak adta el a lánya esküvői képeit, majd nácinak nevezte Harry herceget, és egyfolytában kínosabbnál kínosabb interjúkat ad.

Ezeket elégelte meg Meghan és döntött úgy, teljesen kizárja az életéből az apját.

„Szeretném, ha legalább egy fotót küldenének az unokámról. Bekereteztetném, és kiraknám a falamra Meghan mellé. Minden nagypapa ezt csinálná, nem? Tudni szeretném, hogy örökölte-e a híres Markle-orrot. Semmi mást nem akarok, csak egy képet” – mondta a Daily Mailnek.

Hozzátette, mostanában azt gondolja, az emberek azt hiszik, nem is szereti a lányát, csak nyerészkedni akar.

Úgy érzi, a királyi család folytatott ellene lejárató kampányt.

„Sosem volt problémám Meghannel az esküvőig. Most is csöndben maradtam, mert terhes volt, de ideje megszólalnom, mert a királyi család és a PR-csapatuk el akarnak tüntetni. Semmit nem akarok a lányomtól és Harrytől, de nem fogom befogni a számat, míg a teljes igazság ki nem derül” – fogalmazott.

Azért még odaszúrt egyet Harry hercegnek is, mivel szerinte el kellett volna mennie hozzá, de a herceg sosem vette a fáradtságot.

„Sosem találkoztam a vejemmel. Harry herceg miért nem ült repülőre, hogy találkozzon velem? Tőlem kellett volna megkérnie Meghan kezét. Nyilván nincs gondja azzal, hogy privát gépre üljön. Ha jönni akart volna, megtehette volna.

Itt, Tijuana környékén van reptér, ahogy San Diegóban is. Egy csomó fapados is jár Anglia és San Diego között” – szúrt oda megint a királyi családnak Markle.

Elég nagy az esély rá, hogy ezek után nem fog hamar képet kapni.

Borítókép: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!