legendák

2019.11.04. 22:12

Magyarországtól is elbúcsúzik utolsó turnéján a KISS (videó)

A zenekar 70-nél is több állomásos koncertkörútra készül.

27 May 2019, Saxony, Leipzig: The musicians Gene Simmons (l-r), Thommy Thayer and Paul Stanley from the band "Kiss" perform in the Arena Leipzig. The concert kicks off the German tour "End of the Road". Photo: Sebastian Willnow/dpa-Zentralbild/dpa | usage worldwide

Forrás: Sebastian Willnow / dpa-Zentralbild / dpa

Fotó: dpa Picture-Alliance/AFP

A KISS zenekar tavaly szeptemberben jelentette be, hogy világ körüli turnéval búcsúztatja a 46 éves pályafutását. Akkor azt írták a közleményükben, hogy semmit nem érhettek volna el, ha nincs az a több millió ember világszerte, akik megtöltötték az arénákat és a stadionokat – írja az Origo.

„Ez lesz az utolsó ünnepség azoknak, akik már láttak minket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem. Elköszönünk ezzel az utolsó turnéval, életünk eddigi legnagyobb show-jával készülünk”

– írták.

Az együttes most bejelentette a 70-nél is több állomásos turné pontos dátumait és helyszíneit.

Köztük pedig ott van Budapest is, ahol 2020. július 16-án lépnek majd fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A sorozat az End of the Road, azaz 'az út vége' nevet kapta, és idén novemberben indul, és jövő októberben fejeződik be.

A tervek szerint lesz még egy ráadásbuli New Yorkban, de az már 2021 nyarán. Az állomások teljes listáját az Ultimate Classic Rock is közzé tette.

Borítókép: a zenekar a turné egyik májusi németországi állomásán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!