fellebbent a titok

2019.12.11. 13:53

Dwayne Johnson az egyetlen, aki reggel hétkor nősül

Csak gondoljunk bele, hogy felesége frizuráját valószínűleg hajnali ötkor kezdték el megcsinálni.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - DECEMBER 09: Actor Dwayne Johnson and wife Lauren Hashian arrive at the World Premiere Of Columbia Pictures' 'Jumanji: The Next Level' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on December 9, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Dwayne Jonson augusztusban feleségül vette két legkisebb lánya édesanyját, Lauren Hashiant, mely esküvő egyébként már halasztásra került egyszer, akkor a kis Tiana miatt, akinek az érkezése kicsit keresztülhúzta a szülők eredeti terveit – írja a Híradó.

A titkos esküvőre nyolc évvel azután került sor, hogy a pár találkozott, amire egyébként a vendégek online meghívást kaptak, azonban csak az utolsó pillanatban, így volt olyan, például Emily Blunt, aki nem tudott ott lenni a nagy napon. Vagyis egészen pontosan a nagy nap hajnalán, a vendégsereg ugyanis napkeltekor kezdett el gyülekezni, hiszen a ceremónia szigorúan hétkor kezdődött. Erről Dwayne a The Ellen Show-ban mesélt.

“Edzenem kellett, nyolckor már a teremben vagyok” – magyarázta a szokatlan időpontot a Szikla, aki persze a komoly arc után azonnal elmosolyodott, miszerint csak viccelt. A valóságban feleségével együtt találták ki, hogy hamar lezavarják a hivatalos részt, hogy az ebédet már nyugodtan tölthessék a családdal és a barátokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!