ritkaság

2020.01.11. 18:08

Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata sokakat meglep

Egykor házasok voltak, ma pedig igazán jó barátok.

fara03542

Forrás: AFP

Fotó: Catalano ©Farabola/Leemage

A legjobb férfi mellékszereplő díjával a zsebében igazán boldognak tűnő Brad Pitt nem másba botlott bele a Golden Globe afterpartiján, mint egykori feleségébe, az 50 esztendős Jennifer Anistonba – írja a Hollywoodlife-ra hivatkzova a hirado.hu.

Az 56 éves színész a Volt egyszer egy… Hollywood filmben alakított szerepéért kapta a szobrot, és amikor összetalálkozott Jennel, mindketten megörültek a másiknak. Brad olyannyira vicces kedvében volt, hogy egyfolytában poénkodott. Azt mondta például Jennifernek, hogy szívesen elhozta volna az édesanyját a gálára, de mivel mostanában akármilyen nővel mutatkozik, mindegyikre azt írja másnap a bulvársajtó, hogy randizott, ezért otthon hagyta a kedves mamát.

A partin részt vett egy másik exe is, méghozzá Gwyneth Paltrow, aki nemrég így nyilatkozott kapcsolatukról: „Nincs bennem semmi rossz érzés Brad felé. Amikor nagyon odavoltam még érte, apám teljesen kiborult, hogy szétmegyünk. Akkor még nagyon szerettem.”

Úgy tűnik, Pitt az a fajta, akit az exek nem akarnak örökké kitörölni az életükből…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!