Hisztiroham

2020.02.19. 16:47

Sírva ordibált egy fotóssal Adele

Bár Adele azt mutatja válása óta, hogy kiegyensúlyozott és boldog, a megnyilvánulásai nem ezt mutatják.

British singer Adele reacts after receiving the Global Success award during the BRIT Awards 2016 in London on February 24, 2016. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE, TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION – NO POSTERS – NO USE IN MONOGRAPHS

Forrás: AFP

Fotó: JUSTIN TALLIS

Az énekesnő csontsoványra fogyott, és a rajongók arra gyanakszanak, arcát is megoperáltatta. Most pedig viselkedésével hívta fel magára a figyelmet írja a Lokál.

A 31 éves világsztár egy barátja esküvőjén lépett fel, ahol bejelentette: hamarosan új albummal tér vissza, majd az autójához sietett.

A távozásakor egy fotós várta, aki készített pár fényképet róla. Adele erre teljesen kiborult. Sírva ordibált a férfival, és a kocsiban is folytatta a hisztirohamot.

Állítólag nem csak a fotós miatt kelt ki magából, a fellépése alatt ugyanis eszébe jutott tönkrement házassága, amin a jelek szerint még mindig nem tette túl magát.

Borítókép: Adele Oscar-, Golden Globe-, valamint tizenötszörös Grammy-díjas angol énekesnő, zenész-dalszerző

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!