igaz vagy nem?

2020.02.21. 16:02

Sophie Turner várandósságáról kezdtek pletykálni

Tökéletes alakját feltűnően rejtegette a nyilvánosság elől.

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 26: Joe Jonas and wife Sophie Turner arrive at the 62nd Annual GRAMMY Awards held at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Amsterdam egy tökéletes hely a bulizásra, ennek megfelelően a friss házaspár Joe Jonas és Sophie Turner meg is adta a módját ennek, ahogyan az Joe Jonas Instagram-oldalán is jól megfigyelhető – írta a Hollywoodlife alapján a Híradó.

Mindezek tetejébe még egy holland dalt is elő kellett adjanak a pubban lévő, többi ott mulató ember nagy örömére, amihez kinyomtatták a nyelvet nem ismerő párnak a szöveget. A hangulat a videó alapján frenetikusnak érződik, azonban Joe-val ellentétben Sophie-nak ehhez nem volt szüksége alkoholra.

A gyanú azzal a korábbi ténnyel kezd egyre inkább beigazolódni, hogy pár napja Zürichben sétálgattak, és Sophie amúgy tökéletes alakját feltűnően rejtegette a nyilvánosság elől. Hasonlóan tett ezután Barcelonában is. Amennyiben igaz a hír, úgy komoly bomba fog robbanni a Trónok Harca és a Jonas Brothers rajongói köreiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!